Om oss

VILKA ÄR KOALABARN?

Koalabarn drivs av 2 ihärdiga entreprenörer från Danmark vid namn Mads och Martin.
Barn har alltid varit en stor del av våra liv, eftersom Mads är far till 2 och Martin bl.a. har arbetat som frivillig på flera skolor i Sydafrika och dessutom är farbror till en liten tös. Därför har vi alltid velat jobba med barns behov och uppväxt i en eller annan utsträckning.

 

HUR UPPSTOD KOALABARN?

Vi fick plötsligt ett helt nytt behov då Mads blev far för andra gången till en liten pojke. Med en hektisk vardag och 2 små barn att passa blev det nödvändigt för Mads att kunna bära sina barn på ett sätt som lät honom arbeta medan han var med sitt barn. Således uppstod våra behov för en sele.

Men det begränsade utbud och den bristande insynen vidrörande produkterna fick oss att överväga om vi inte själva kunde erbjuda selar och bärselar på ett annat vis än de företag som finns på marknaden idag.
Vi satte oss därför ned, utvärderade våra behov som far och farbror, samt talade med många blivande och nyblivna föräldrar för att ta reda på vilka förväntningar man har av både produkter och företag. Dessa förväntningar har vi försökt att sammanfatta i vår webbshop, genom att bistå med unika produkter på en lätt och överskådligt vis, kombinerat med god kundservice.

Vi hoppas du har samma uppfattning av vår webbshop, som beskrivet ovanför. Om du tycker att något kan förbättras, eller om du bara vill ge oss en klapp på axeln, så är du mer än välkommen att skriva till oss på info@koalabarn.se.

 

ÄGARSKAP

Koalabarn ägs av Bunny and Child ApS.

Adress: Roarsvej 16 - 8230 Åbyhøj

E-post: info@koalabarn.se

CVR: 38902385

 

Med dem orden vill vi hälsa dig välkommen till Koalabarn och hoppas du har det trevligt på sidan!

 

Med vänliga hälsningar

Astrid och Mads

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.