Vanliga frågor & svar

Hur mycket ska jag betala i frakt?

Koalabarn erbjuder gratis frakt på alla ordrar. 

 

Vad innebär er prisgaranti?

Vi erbjuder prisgaranti på alla produkter. Vi gör därför vårt bästa för att alltid ha de lägsta priserna på den svenska marknaden, men det kan förekomma fall där vi inte hunnit justera våra priser. Det betyder, att om du finner exakt samma vara någon annanstans till ett lägre pris (inklusive frakt), så matchar vi priset. Prisgarantin gäller dock endast i förhållande till andra svenska-baserade online-butiker där varorna skickas från Sverige, under 14 dagar före och efter beställningen har lagts.

 

Hur gör jag krav på min prisgaranti? 

Om du finner en motsvarande produkt på en annan dansk-baserad webbshop, med ett lägre pris än vårt, behöver du bara genomföra din order och efteråt skicka oss ett e-mail med en länk till varan i den andra butiken, varpå vi återbetalar mellanskillnaden till ditt kreditkort.

 

Hur snabbt skickas min order? 

Vi strävar efter att leverera alla beställningar till Sverige inom 1-3 vardagar. Vi skickar paket via Posten utan omdelning, vilket innebär att paketet skickas till den postfilial som ligger närmast din bostad. Så snart paketet är hos postfilialen kommer du att få ett e-postmeddelande och paketet kan hämtas ut samma dag.  

Var uppmärksam på att ordrar placerade efter kl. 13.00 på fredagar först kommer att skickas följande måndag.

 

Kan jag returnera eller byta mina varor?

Koalabarn erbjuder 60 dagars full returrätt. Det betyder att du kan få pengarna tillbaka, eller byta till en annan produkt, så länge du återlämnar varan inom 60 dagar, från den dag du mottagit ordern.

 

Hur returnerar jag en vara?

Om du önskar att återlämna en vara kan du göra det inom 14 dagar efter du har mottagit din beställning. För att få pengarna i retur ska varan vara i samma skick som då du mottog den och i obruten förpackning. Etiketter och liknande kringutrustning måste också vara intakta.

Varan ska skickas till Dansk E-logistik, Att: Koalabarn.se - Naverland 33 1. Port - 2600 Glostrup - Danmark.

Du måste betala för returfrakten. Det kommer inte att ersättas av Koalabarn.

Om du så önskar kan Koalabarn skicka dig ett e-postmeddelande med en etikett du kan skriva ut och skicka in. På så vis är fraktkostnaden endast 69 SEK, vilket dras av från det belopp du får tillbaka. Vill du ha detta behöver du endast skicka ett mail till info@koalabarn.se och be om en returetikett.


Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.